3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Komşu misafirliğe geldi

Adapazarı Merkez Belediyesi’nin daveti üzerine Adapazarı’na gelen Bulgaristan Şuman kenti Belediye Başkanı Vesselin Zlatev, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin daveti üzerine Sakarya’ya gelen Bulgaristan Şuman kenti Belediye Başkanı Vesselin Zlatev’in ziyaretleri sürüyor.

Belediyecilik ve şehircilik çalışmaları için Adapazarı gelen heyet merkez ve Büyükşehir Belediyeleri ile Sakarya Üniversitesini ziyaret ettikten sonra Beşköprü’ye geçerek sanayi tesislerinde incelemelerde bulundu. Konuk Belediye Başkanı Şuman beraberindeki Merkez belediye Başkanı Süleyman Dişli, Belediye Başkan Yardımcıları Marin Kunev ve Syuleman Bakiev ile Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

ATSO Başkanı Erol Öztürk ile bir süre görüşen konuk Belediye Başkanı Vesselin Zlatev Adapazarı ile Şuman kentini kardeş şehir ilan ettiklerini her zaman her alanda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Erol Öztürk’te iki vilayet arasında özellikle sanayi alanında iş birliği yapmaktan memnun olacaklarını yapılacak iş birliğinin bölgede bir fuar veya sergi açılmak suretiyle daha da güçleneceğini ifade etti. Başkan Öztürk, Şuman Belediye Başkanı Zlatev’e ziyaret sonunda çeşitli hediyeler verdi. Konuk heyet incelemelerinin ardından Adapazarı’ndan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 16:37:19
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 17:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?