3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Korukır ve ekibi istifa etti

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORUKIR İSTİFA ETTİ

TFF 2. Lig 1. Klasman ekibi Sakaryaspor'un teknik direktörü Engin Korukır, teknik ekibiyle birlikte istifa etti.

Korukır, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ilk andan beri büyük bir arzuyla görev yaptıkları Sakaryaspor'dan ekibiyle birlikte ayrıldığını söyledi.

Bir takımda maddi ve manevi her türlü sıkıntının olabileceğini ifade eden Korukır, "İşi maneviyattan maddiyata dökersen, bunun akabinde de çok haysiyetli formanı terletmezsen, önündeki iki önemli maçtan önce böyle sıkıntıya girersen, teknik adam olarak futbolcu kardeşlerimi antrenmanlara çıkartamıyorsam. Bu nedenle görevi bırakma kararı aldık. Yönetim kurulu üyelerinin uzun ısrar ve telkinlerine rağmen. İki günden beri eşofmanları giydik, takımın antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz

antrenmanlara çıkmama kararı almışlar. Bu kararın ne kadar sağlıklı ya da ne kadar sağlıksız olduğu kararını kendileri vereceklerdir diye düşünüyorum" dedi.

Futbol hayatında ilk defa takımının antrenmanlara çıkmamasıyla karşı karşıya kaldığını ve nedenini anlayamadığını kaydeden Korukır şunları söyledi; "Tepkinin bir boyutu vardır, böyle dile getirilmez. Bana göre maneviyat maddiyattan çok daha önemlidir. Niye böyle bir karar aldım? Çünkü çok rahat ve müsterihim. Geldiğimde sonuncu olan takım bugün sondan beşinci. İki gündür antrenmanlara çıkmayan futbolcu topluluğuna ben ne anlatacağım?"

Korukır'ın ekibinde antrenörler Ahmet Şinasi Aydın, Faruk Sarman, Necati Uzun ve Turan Kaynar yer alıyordu.

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORUKIR İSTİFA ETTİ
SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORUKIR İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 17:39:02
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 19:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?