3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Korukır'dan medyaya tepki

ENGİN KORUKIR'DAN MEDYAYA TEPKİ

Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Yalovaspor maçı sonrası gazetelerde çıkan haberlere ve köşe yazarların yazdığı yazılara tepki gösterdi.

Rüstemler Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Korukır, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yalovaspor maçında alınan mağlubiyet sonrası yerel gazetelerde ve köşe yazarların haberlerine tepki göstererek, "Herkes biliyor ki, biz bu takımı nereden aldık nereye getirdik. Bu hırsımızı ve inancımız bu kötü haberlere rağmen devam edecek" dedi.

Yerel basın çıkan haberlere anlam veremediğini ifade eden Korukır, "Yerel basında Yalovaspor maçında çok kötü oynadığımızı yazmışlar. Kötü oynayan takım net 8 gol pozisyonu kaçırır mı. Adamların bize attığı gollerin ikisi de kontra ataktan. Bu nasıl kötü oyun anlayamadım. Şaban'ın form düşüklüğünden dolayı bu hafta Mahmut Hanefi'yi oynattım. Yalova maçında Ercan sahada dolaştığı için Alper'i aldım. Alper 200'ün üzerinde maç oynamış bu zamana kadar ve 130 gol atmış. Şimdi ben bu adamı oyuna aldım diye

suçlumuyum. Biz teknik heyet olarak 6 hafta galip gelen takımı bozup mağlup olan bir takımmı kurduk. Hayır bizim takımımızın oturmuş kemikleşmiş kadrosu var. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda teknik heyet ile birlikte karar verip kim daha çok çalışmışsa onu takıma koyuyoruz" dedi.

Korukır, hiç kimsenin kendisine şu oyuncuyu oynat bunu oynatma diye telkinde bulunamayacağını belirterek, "Hiçbir menajer, yönetici hatta rahmetli babam bile şu futbolcuyu oynat şu futbolcuyu oynatma diyemez. Hele hiçbir menajer kardeşim bana bu saygısızlığı yapmaz. Bu teklifte bulunan biri olursa bavulumu toplar giderim Sakaryaspor bazı masalarda konuşuluyor. Ben Sakaryaspor'u o masalara düşürmem. Önümüzde Zeytinburnuspor maçı var. Zor ve çekişmeli maç olacak. Küme düşen takımlar can havliyle

saldırıyorlar. Bizde çok dikkatli oyun ile bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

ENGİN KORUKIR'DAN MEDYAYA TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:23:01
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 13:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?