5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Küçük Beyza toprağa verildi

Adapazarı'nda önceki gün ders arasında tost almaya giderken yolda ayağı takılan ve yere düşüp hayatını kaybeden ilköğretim okulu öğrencisi Beyza Şahin, bugün toprağa verildi. 

Merkeze bağlı Çaybaşı Yeniköy beldesinde bulunan Hacı Mehmet Akkoç İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Beyza Şahin, önceki gün tost almak için okul bahçesinden çıktığı sırada ayağı kaldırıma takılmış ve düşerek hayatını kaybetmişti. Küçük Beyza için okulunda bir tören düzenlendi. Arkadaşları Beyza için şiir okurken, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı da, ölen öğrencinin ailesine ve arkadaşlarına baş sağlığı diledi. 

Okuldaki törenin ardından Beyza'nın cenazesi evine getirildi. Burada annesi Zübeyde hanım, yurt dışında çalışan ve kızının ölüm haberiyle yurda dönen baba Osman Şahin ile Beyza'nın ikiz kardeşi Büşra, güçlükle teselli edildi. Beyza'nın sınıf öğretmeni Orçun Güven de, uzun süre tabutun başından ayrılamadı. Beyza'nın babasına sarılan Güven, gözyaşlarına hakim olamadı. 

Yapılan duaların ardından Beyza'nın cenazesi Merkez Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Cenazenin götürülmesi sırasında sinir krizleri geçiren annesi Zübeyde Şahin yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 15:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
caca IP: 88.244.170.xxx Tarih : 27.09.2007 20:39:19

bu kız bizim okulda idi çok iyiydi ölmesine çok üzüldüm ama ne yapalım takdir ilahi şimdi melek oldu