7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Kurtuluş coşkusu

SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU

Sakarya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümü, Adapazarı Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen konserle kutlandı. Programda sahne alan şarkıcı Demet Akalın yoğun güvenlik önlemleri altında ambulansla alana getirildi.

Adapazarı Kent Meydanında yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı bir program ile gerçekleştirilen Sakarya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümü kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu. Programa milletvekilleri adına Şaban Dişli katılırken, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve çok sayıda protokol mensubu ile davetli konseri takip etti.

Halk oyunları gösterileri ile başlayan programda sahneye ilk olarak Murat Gürol Atalay çıktı. Daha sonra Ali Cem Yılmaz çıkarak alanda bulunanları coştururken havai fişek gösterisi beğenildi.

Son olarak sahneye ünlü sanatçı Demet Akalın çıktı. Alınan yoğun güvenlik önlemleri çerçevesinde sahneye ambulansla getirilen Akalın, alanda bulunanlara müzik ziyafeti sundu. Konser alanında alınan güvenlik tedbirleri bir süre sonra etkisiz kalınca Demet Akalın hayranları sahnenin etrafına yığıldı. Duruma emniyet güçleri müdahale ederek olay çıkmasına engel oldu. Konserin ardından Demet Akalın geldiği gibi yoğun güvenlik önlemleri altında alandan ambulansla ayrıldı.

SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU
SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU
SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU
SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU
SAKARYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 12:14:00
Güncelleme :22 Haziran 2011 Çarşamba 16:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?