3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Laf ebelikleriyle geçirecek vaktimiz yok

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sadece konuşmak, laf üretmek, kavga etmek için bu makamlara gelmediklerini, iş üretmek için bu makamlarda olduklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni göreve seçilen Trabzonlular Derneği ile MÜSİAD yönetimlerini ziyaret etti. İlk olarak Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu'nu ziyaret eden Başkan Toçoğlu, yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

Başkan Zeki Toçoğlu, MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanlığı'na seçilen Halit İnci ve yönetim kurulu üyelerini de Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte ziyaret ederek başarılar diledi. Sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayan Başkan Toçoğlu, “Değişen ve gelişen Türkiye'de sivil toplum örgütlerimize önemli görevler düşüyor. Sakarya'daki sivil toplum kuruluşlarımız da üzerine düşen sorumluluğun bilincindeler. İnşallah şehrimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Yeni yönetimlere görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah önemli hizmetlere imza atarlar” dedi.

Ziyaretleri sırasında önemli mesajlar da veren Başkan Toçoğlu, milletin yararına olan hizmetler yapacaklarını ifade etti. Başkan Toçoğlu, “Sakarya'nın geliştiğini kimse görmezden gelmemelidir. Biz güzel şehrimizin daha da ileriye gitmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. Hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Toçoğlu, şunları söyledi; “Biz sadece konuşmak, laf üretmek, kavga etmek için bu makamlara gelmedik.  Biz, iş üretmek için bu makamlardayız. Milletin yararına olmayan laf ebelikleriyle geçirecek vaktimiz yok. Sesimizi çok çıkartmadan önümüze bakacağız, bu milletin yararına neler yapabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:25:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?