8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Lise öğrencisi şofben kurbanı oldu

ŞOFBENDEN ZEHİRLENEN LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Sakarya'nın Serdivan İlçesinde şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen lise öğrencisi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Emin Ensar Mercan (15) duş almak üzere banyoya girdi. Mercan'ın yarım saattir banyodan çıkmadığını fark eden annesi Nihal Mercan banyoya girdi. Oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan anne, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mercan'ın öldüğünü tespit etti. Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede banyoda bulunan şofbende gaz sızıntısı olduğu belirlendi. Mercan'ın cesedi otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otopsinin ardından Mercan'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Mercan için Serdivan Sapak Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Büyükşehir ve Serdivan Belediyesi çalışanları, AK Parti Serdivan Teşkilatı, gencin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Mercan cenazesi Serdivan Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Şofben gazından zehirlenen Emin Ensar Mercan'ın ölümünün arkasında tam bir dram çıktı. Akyazı Anadolu Lisesinde okuyan Mercan'ın babasının 14 yıl önce silahlı saldırı sonrasında öldürüldüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Müdürlüğünde çalışan annesinin 15 gün önce Tank Palet Fabrikasında çalışan Osman Ç. ile evlendiği öğrenildi.

ŞOFBENDEN ZEHİRLENEN LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
ŞOFBENDEN ZEHİRLENEN LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
ŞOFBENDEN ZEHİRLENEN LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2011 Pazar 15:26:04
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 17:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?