5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Maç izlerken kahveden çıktı, öldürüldü

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalini bir kahvede izlemeye gelen 21 yaşındaki Serkan Çakır, yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürüldü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Ankara Caddesi Eski Garajlar Mevkii'ndeki bir kahvede meydana geldi. İkinci el cep telefonu alım- satımı yapan Serkan Çakır Süper Kupa maçını izlediği sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi kahveye geldi. Çakır, daha sonra bu kişiyle dışarı çıktı. Birkaç dakika sonra kahvede maçı izleyenler dışarıdan gelen iki el silah sesi duydu. Kahvedekiler dışarı çıkınca Serkan Çakır'ı kanlar içerisinde yerde buldu. Çağrılan 112 ekibi tarafından ilk müdahelesi yapılan Serkan Çakır kurtarılamadı.

Olay sonrası inceleme yapan polis gencin kahvede maçı izlerken sürekli olarak cep telefonu görüsmeleri yaptığını belirlerken Çakır'ın daha önce bazı suçlardan gözaltına alındığını tespit etti. Çakır'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 11:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan çakır IP: 88.242.73.xxx Tarih : 6.08.2007 16:44:03
kahbelihe dağlar dayanmaz: adelet buysa alın yazımızkaderimiz buysa böyle hayatın böyle izzeti devranın..... kardeşimizi candan seviyoruz sen bizi bıraktın biz duahalarımızla yanındayız.