3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Maçtan sonra hakemler birbirine girdi: 2 yaralı

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması bitiminde Sakarya Hakemler Derneği’nde çıkan olaylarda 2 hakem dövülerek hastanelik oldu.

Alınan bilgilere göre Adapazarı Serdivan Beldesi’nde bulunan Hakemler derneğinde Fenerbahçe-Beşiktaş maçının son dakikalarını izleyen hakemler arasında "penaltıydı penaltı değildi" tartışması çıktı.

Çok sayıda hakemin maç izlediği dernek lokalinde küfürleşmeyle başlayan tartışma büyüyünce yumruklar konuştu. Çıkan olaylarda süper lig yardımcı hakemlerinden Ömer Faruk Yeşil ile Güray Bekçibaşı isimli hakemler yedikleri darbelerle yaralandı.

Yaralı hakemler olayın ardından arkadaşları tarafından kaldırıldıkları Özel Ada-Tıp Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan olaydan sonra harekete geçen polis dernekte bulunan çok sayıda kişiyi gözlem altına aldı. Hastanede tedavileri tamamlanan hakemler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Serdivan Polis merkezine götürüldü.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile Şube Müdürü Cihat Sancak polis merkezine gelerek olaylar hakkında bilgi aldı. Dayak yiyen hakemlerin şikayetten vazgeçmesi üzerine gözlem altına alınan şahıslar serbest bırakıldı.

Hakemler ve olaya karışanlar çıkan olaylar hakkında açıklama yapmazken olayla ilgili araştırma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 10:56:34
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 13:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?