3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Mahalle iftarları sürüyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde verilen iftarların ikincisi Bağlar Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Başkan Zeki Toçoğlu, "Hep birlikte iftar yapmanın tadı başka oluyor" dedi. İftar sonrasında bir konuşma da yapan Başkan Toçoğlu, "Mahallelerimizin eksiklerini bir bir tamamlıyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından mahallelerde verilen iftarlar devam ediyor. İlki Hızırtepe'de gerçekleştirilen iftarların ikincisi Bağlar Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Murteza Erdoğan İlköğretim Okulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Metin Küçük, daire başkanları, belediye yöneticileri ve Bağlar Mahallesi sakinleri katıldı. Gerçekleştirilen iftarda belediye yöneticileri tek tek ayrı masalara oturdular ve mahallelilerin sorunlarını dinlediler. İftar sofrasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, ramazan ayının birlik ve beraberliğe büyük katkı sağladığını söyledi. Mahallede gerçekleştirilen iftarları çok önemsediklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, "Hep birlikte iftar yapmanın tadı başka oluyor. Hem bu iftarlar vesilesiyle hemşerilerimizin sorunlarını da yerinde tespit etmiş oluyoruz. Bu iftarlar ayrıca mahalle kaynaşmasına da katkı sağlıyor. İnşallah böyle iftar programlarına devam edeceğiz" dedi.

İftar sonrasında yaptığı konuşmada Başkan Toçoğlu, müjdeler verereke, mahallelerin sorunlarını bir bir ortadan kaldırdıklarını söyledi. Zeki Toçoğlu, konuşmasında " Belediye olarak her alanda çalışmalarımız sürüyor. Fakat biz ilk olarak acil hizmetleri yapmayı uygun görüyoruz. Onun için asfalt ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun yanında tabiî ki bir diğer çalışmalarımız ve diğer projelerimiz de hızlı bir şekilde devam ediyor. Örneğin Sakarya'ya büyük bir katkı sağlayacak Enerji Santralleri'nin temelini yakında atacağız. Tarihi Çarkı yeniden inşa ettik, burasının açılışını gerçekleştireceğiz. Heyecanımız tükenmeden sürüyor. Sakarya'yı inşallah daha güzel yarınlara taşıyacağız" diye konuştu. Bağlar Mahallesi Muhtarı Siracettin Geyik'te Başkan Toçoğlu'ndan sonra söz alarak, "Bu güzel iftarı veren, bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 17:12:00
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 17:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?