3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

MEB'den 5 bin engelliye iş imkanı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 5 BİN ENGELLİYE İŞ İMKANI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 5 bin engelli vatandaş için açtığı iş başvuruları devam ediyor. Özürlü personel alımında Sakarya'ya 33 hizmetli, 15 memur olmak üzere 48 engelli kontenjanı ayrıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kalaycı, 21 Mayıs'a kadar devam edecek iş başvurusundan Sakarya'da yaşayan tüm özürlü vatandaşların bilgisi olması amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Özürlü dernekleri başta olmak üzere engelli vatandaşlara ulaşabilecek konumdaki tüm kuruluşları ayrı ayrı ziyaret eden atamalardan sorumlu Şube Müdürü Yakup Kalaycı engelli derneklerin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. AFA Kültür Merkezi'ndeki Altı Nokta Körler Derneği'nde yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Kalaycı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın engelli vatandaşların istihdamı için açtığı iş başvurusundan yüzde 40 engeli olan lise, yüksek okul ve üniversite mezunu tüm özürlülerin yararlanabileceğini belirtti.

Kalaycı “Milli Eğitim Bakanlığı'nın web sitesinden yapılacak iş başvurularının mutlaka İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki Personel Atama Bürosu'na onaylatılması gerekiyor. 4 Temmuz'da yapılacak sınav için giriş belgelerinin ise15 Haziran'dan itibaren Personel Atama Bürosu'ndan alınması gerekmektedir” dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 5 BİN ENGELLİYE İŞ İMKANI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 15:03:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 23:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?