3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Meçhul ölümde 'sahte rakı' şüphesi

Adapazarı’nda evin bahçesinde ölü bulunan Ömer Çelik isimli şahsın yakınları, Çelik’in, sahte rakıdan ölmüş olabileceğini söyledi.

Adapazarı Sakarya Mahallesi’nde oturan Ömer Çelik (47) isimli şahıs, bu sabah evinin bahçesinde ölü olarak bulundu. Yakınları tarafından evinin bahçesinde ölü olarak bulunan Ömer Çelik, olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Özel Bilge Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye gelen ölen şahsın yakınları, yalnız yaşayan Ömer Çelik’in sürekli olarak alkol aldığını ve evin kapısında ölü olarak bulduklarında ağzının alkol koktuğunu söyledi. Şahsın sahte rakıdan zehirlenmiş ihtimali olduğunu söyleyen yakınları, ölüm nedeninin otopsiden sonra belli olacağını söyledi.

Hastane doktorlarından Aydoğan Aslan da ölen şahsın alkolden zehirlenmiş olabileceğini şahsın ağzının alkol koktuğunu belirtti. Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsi yapılan şahsın alkol aldığı belirlenirken, şahsın başında küçük bir darbe izine rastlandı. Savcının incelemesinin ardından şahsın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 15:41:47
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 16:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?