7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

MHP adayları muhtarlarla buluştu

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili adayları muhtarlarla bir araya geldiler.

MHP Sakarya İl Başkanlığı tarafından Elagante kafe de mahalle ve köy muhtarlarına kahvaltı verildi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili adayı Prof. Dr. Münir Kutluata, milletvekili adayları Enver Toçoğlu, Recai Coşkun, Oya Arapoğlu ve Gökhan Taşdeviren, MHP il Başkanı Orhan Ünver, Adapazarı ilçe Başkanı Ömür Çakar, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Orhan Ünver, “MHP seçimlere iddialı hazırlanan Türkiye’nin 3 siyasi partisinden biri bizi bu seçimde öne çıkaran özellik Türkiye’de vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve ülkenin geleceği açısından ortaya koyduğumuz sergilediğimiz milli duruştur. Bunu her platformda hissettirmeye çalıştık. Bunu vatandaşlarımıza seçim sürecinde seçimden sonra 13 Haziran’dan sonra istenmeyen bir sonuç alındığı takdirde Türkiye’yi nelerin beklediğini her zaman olduğu gibi bu seçimde vatandaşlarımıza ikaz etmeye çalıştık. Seçime 3 gün kala şunu görüşüyoruz ki gerek Sakarya genelinde gerek Türkiye genelinde MHP’nin bu ikazları bu düşünceli büyük bir kabul gördü teveccüh gördü” dedi

MHP’nin iktidara hazır olduğunu belirten Ünver, “Teşkilatları buna hazır. Sakarya il teşkilatları ve ilçe teşkilatları iktidara hazırlar. Sizlerle birlikte sizin sorunlarınızı Sakarya’nın sorunlarını köy ve mahallelerimizin meselelerini il teşkilatına dolayısıyla Ankara’ya ulaştırmaya sorunlarınızı çözmeye hazırlar. Bunun için gerekli teşkilat yapımız fazlasıyla var. AK Parti iktidarında görmeğiniz yakınlığı, muhabbeti, sevgiyi saygıyı MHP iktidarında göreceksiniz. Bunun teminatı benim. Bizim iktidarımızda rahat edersiniz. Bizim iktidarımızda seçimlerde baskı altında kalmazsınız. Kıyıda köşede fikrinizi söyleme baskısında kalmazsınız. Her zaman iktidarın aleyhinde de olsa bizim iktidarımızda görüş ve düşüncelerinizi rahatça anlatır sorunlarınızı rahatça çözer. Acaba bunu iktidardan istiyorum ama bir başka sıkıntı ile karşı karşıya kalır mıyım düşüncesi zihinlerinizde olmaz.b Biz size şunu hissettiririz bizden isteyeceğiniz her şey sizin hakkınız olarak değerlendiririz. Bunun hesabını veririz. Bize inanıyorsanız güveniyorsanız destek verin

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar derneği olarak son 1,5 yılda Sakarya’nın ve muhtarların sorunlarını iletmedikleri nokta kalmadığını belirterek, bundan sonra sorunların çözümünü beklediklerini kaydetti.

Milletvekili adayı Enver Toçoğlu, muhtarlardan dürüstçe görev yapmalarını isteyerek, “MHP olarak dürüst, adaletli, hilesiz, hurdasız seçim istiyoruz Bunu kim sağlayacak muhtarlar sağlayacak. Demokrasinin temel taşı muhtarlar. Dürüst ve adaletli seçimi muhtarlar sağlayacak. Muhtarlarımızın seçmen kağıtlarını süratle vatandaşlarımıza ulaştırsınlar. Biz muhtarlarımıza baskı yaptırmayız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, muhtarların sorunlarını bildiklerini ifade ederek, “Muhtarlarımızın asgari ücretten maaş alacaklar. Maaşları net 825 TL olacak. İhtiyar heyeti ise 150 TL huzur hakkı alacak. Muhtarlarımızın kişilik haklarını zedeletmeyeceğiz. Muhtarlar toplumun öncüleridir. Mahallesini köyünü temsil eder. Muhtarların sorunlarını bilmeyen yok. Bilmeyen siyasi parti lideri yok. MHP iktidarı döneminde hak ettiğiniz önemi kazanacaksınız. Muhtarlarımız özlük hakları, çalışma şartları düzeltilecek” dedi.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 13:33:05
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 19:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?