7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

MHP terörü lanetledi

MHP SAKARYA İL TEŞKİLATINDAN TERÖRE LANET

Milliyetçi Haraket Partisi Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver Diyarbakır’da şehit edilen 13 mehmetçik için bir basın açıklaması yaparak terörü lanetledi.

Diyarbakır ili Silvan kırsalında rutin arama, tarama görevini yapan silahlı kuvvetler mensuplarına karşı PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıyı üzüntü ile öğrendiklerini ifade eden Milliyetçi Haraket Partisi Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, “Bu hain saldırıda maalesef on üç vatan evladı şehit olmuş, ikisi ağır olmak üzere yedi askerimiz de yaralanmıştır. Dokuz yıllık iktidarlarında terörü cesaretlendiren, özerkliği - federasyonu tartışmaya açan, devletin hakim ve savcısını Habur’da teröristin önünde diz çöktüren, devlet görevlilerini İmralı canisi ile pazarlığa gönderen AK Parti zihniyetinin gaflet ve delalet arasındaki tutumu bu menfur saldırı ile bir kere daha gözler önüne serilmiştir. Hükümet programında terörle mücadeleden hiç bahsedilmemesi, terörle mücadeleden sanki vazgeçilmiş gibi programda yer almaması ayrıca düşündürücüdür” dedi.

Ünver ayrıca şunları kaydetti: “Terörle mücadele de başarı sağlamış komutanları çeşitli gerekçeler ile tutuklatan, silahlı kuvvetlerimize karşı giriştikleri saldırılarda ölen terör örgütü üyelerinin ailelerine tazminat ödeme yolunu açan AKP yönetimini, Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında ülkemizi bölünmeye götüren kararlardan vazgeçmeye davet ediyoruz. Ülkenin mukadderatı uğruna şehadet şerbetini içen kahraman askerlerimizin manevi huzurlarında bir kere daha eğiliyor, Cenab – Allah’ dan kendilerine rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize acil şifalar diler necip milletimize de bu vesileyle bir kere daha sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 16:58:02
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 01:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?