7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

MHP'den gövde gösterisi

MHP ALİFUATPAŞA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belediye meclis üyesi seçimi yapılacak olarak Geyve ilçesi Alifuatpaşa Beldesinde seçim bürosunu açtı.

Alifuatpaşa Beldesi'nde MHP Seçim Bürosunun açılışı tam bir coşkuya dönüştü. Alifuatpaşa'da ki seçim bürosu açılışına MHP'nin yeni yönetimi tam kadro katılırken, milletvekilliği adaylığı için istifa eden önceki İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP GİK üyesi Enver Toçoğlu, eski İl Başkanlarından Muharrem Bülbül ve MHP kadrolarında daha önce yer almış birçok isim el ele tutuşarak tam bir gövde gösterisi yaptı.

Seçim Bürosu açılışında bir konuşma yapan MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, "Görüyoruz ki, son günlerde gösteriş amacıyla Hendek Belediyesine ait bazı altyapı ve yol kamyonları geçit töreni düzenliyorlar. Bunlar gösteriş meraklısı olduğu için seçime kadar Alifuatpaşalı vatandaşlarımızı kandırabilmek için daha da çok gelecekler. Caminin önündeki 3 milletvekili şimdiye kadar neredeydi? Ama sonuçlar Alifuatpaşa halkının yararına olacak ve güzel beldemiz MHP yönetimiyle yeni bir yerel hizmet yarışına sahne olacaktır" dedi.

MHP GİK üyesi Enver Toçoğlu AK Parti politikalarının, tarımda, hayvancılıkta iflas ettiğini, ülkenin artık batma noktasına geldiğini ve bunlardan en fazla tarım bölgelerinin etkilendiğini söyledi.

MHP'nin Alifuatpaşa Belediye Başkan adayı ise Mehmet Küçük olarak açıklandı. Meclis üyesi adaylarının sunumu sırasında ise oldukça coşkulu anlar yaşandı. Seçim bürosu açılışı aday listesinin sunulması ve kurdelanın dualar eşliğinde kesilmesi ile sona erdi.

MHP ALİFUATPAŞA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
MHP ALİFUATPAŞA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
MHP ALİFUATPAŞA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 10:04:00
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 16:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?