3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Miting gibi bayramlaşma

HENDEKTE MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Cuma namazı sonrası, Parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Hendek Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı, yönetimi, köy ve mahalle muhtarları, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Programda İlçe Başkanı Şenay Sakal, partililerin bayramını kutlayarak " Buruk bir bayram geçirdim. Bayram öncesi annemi kaybettim ve o acı günümde beni yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum. Bana hizmet etme şansını tanıyan bu teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da siyasi ve sivil platformda bir faydam olacaksa zevkle hizmet etmeye hazırım. Bu kalabalık beni çok duygulandırdı ayrıca çok mutlu oldum. Hepinize programımıza katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. İyi bayramlar " dedi.

İl Genel Meclis Üyeleri ve Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan da vatandaşların bayramını kutladılar.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, Ramazan ayının Hendek için dolu dolu geçtiğini belirterek " Dünyada olan olaylardan Hendek halkının çok hüzünlendiğini biliyorum. Pakistan'da yaşanan sel felaketi bizleri çok üzmüştür. Bunun için bir kampanya başlatıldı ve Hendek halkı tarafından oraya on tır malzeme gönderildi. Bu acının yanında bir de sevindirici olay oldu. Güzel Ezan okuma yarışmasında hocamız Türkiye ikincisi oldu. Kendilerini ve Hendek halkını kutluyorum. Yine Kur-an okuma yarışmasında bir hocamız Hendek'te Sakarya'da, Marmara bölgesinde birinci olup Diyarbakır'da yapılan Türkiye Şampiyonasında da hocamız ikinci olmuştur. İlçemiz her yönden birincilikleri hak eden bir ilçedir. Ramazan boyu sizlerde çalışmalar yaptınız. Hepinize teşekkür ediyor bayramınızı kutluyorum " dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım konuşmasında" Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programı izledim. Çok duygulandım. Bu vatan için gecesini gündüzüne katıp çalışan bir Başbakanımız var. Böyle bir insanın yanında olduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum. Başbakanımızın gözyaşları beni çok duygulandırdı. İnsanların, gülücük halinde, Pazar günü Başbakanımızı güldürmek için elimizden geldiğince çalışacağına eminim. Bizler partinin değil devletin Anayasasını konuşuyoruz. Başbakanımızın 2002 yılından beri Türkiye'ye yapmış olduğu maddi manevi ilerlemeler, borç bataklarından, faizden, enflasyondan, belli bir noktaya getirmesi büyük bir başarıdır. Başbakanımızın yaptığı her şeye EVET diyoruz " diyerek herkesin bayramını kutladı.

Milletvekili Yıldırım'ın konuşması duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Program sonrası bayramlaşmaya geçildi. Bayramlaşmada parti binasının önünden Atatürk Parkı'nın sonuna kadar uzun kuyruklar oluştu. Programa partililerin ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

HENDEKTE MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA
HENDEKTE MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA
HENDEKTE MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA
HENDEKTE MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 15:30:00
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 15:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?