5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Muhasebeciyi öldürüp kendini vurdu

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunun sahibi, tartıştığı muhasebe müdürünü tabancayla öldürdükten sonra kendisini vurarak intihar girşiminde bulundu.

Olay, Güldibi Mahallesi İzmit Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, istasyon sahibi Metin Ö, istasyonun park alanında muhasebe müdürü Onur Sönmez ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Metin Ö., tabancayla Sözmez'e ateş etti. Muhasebe müdürünü vuran Metin Ö., sonra tabancayla kendisini başından vurdu. Olayın ardından istasyona çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Onur Sönmez'in öldüğü anlaşıldı. Ağır yaralı olan Metin Ö., ilk müdahalesinin ardından Sapanca İlçe Hastanesine kaldırıldı. Metin Ö., buradaki müdahale sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sönmez'in cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Sapanca İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, istasyondaki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Sönmez'in cesedi, ardından, otopsi yapılmak üzere İstabul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, istasyon sahibi ile muhasebecisi arasındaki tartışmanın hesap yüzünden çıkmış olabileceği ileri sürülüyor. Sönmez'in iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Zaman
Yayın Tarihi : 29 Mart 2012 Perşembe 18:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?