3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Muhtarların çiçek yarışı

MUHTARLAR BAŞKANLARA ÇİÇEK VERMEK İÇİN YARIŞTI

Hendek ilçesinde düzenlenen asfalt programına katılmak için ilçeye gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi Hendekli muhtarlar çiçek yağmuruna tuttu.

Hendek Belediyesi önünde yapılan programda, Hendekli muhtarlar yapılan hizmetlerden dolayı başkanlara teşekkür etme fırsatı buldular. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programdan muhtarların ilgisinden son derece hoşnut olurken, asfalt çalışmalarının devam edeceği müjdesini verdi. Toçoğlu Hendek'teki birlik ve beraberlik tablosunun hizmetlerin ötesinde bir güzellikte olduğunu belirterek bu birlikteliğin örnek olmasını gerektiğini ifade etti. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ile Hendek Belediyesi'nin, Büyükşehir belediyesi ile bölgedeki muhtarlarımızın, Hendek Halkının bütünleşmesi ve bir arada olmasının en güzel örneğini vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yapılan işler büyüktür ya da küçüktür. Eksiktir, fazladır bunlar tamamlanır. Önemli olan bu güzel tabloyu meydana getirmektir. Beraber olmaktır, bir olmaktır. Bu birlik ve bütünlüğümüzü, daha çok kenetlenerek, sahip çıkarak sürdürelim” dedi.

Hendekli muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı Ali İnci'ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Muhtarlar hizmetlerin güzel olduğunu ve bu hizmetlerin artarak devam etmesi dileğinde bulundular.

MUHTARLAR BAŞKANLARA ÇİÇEK VERMEK İÇİN YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 16:42:02
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 20:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?