3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Murat Bölükbaşı imzayı attı

SAKARYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR MURAT BÖLÜKBAŞI İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Türkiye 2. Lig B Kategorisi takımlarından Sakaryaspor, teknik direktör Murat Bölükbaşı ile sözleşme imzaladı.

Sakaryaspor Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu, hedefin şampiyonluk olduğunu belirterek, futbolcularla tek tek görüşmeye başlayacaklarını söyledi.

Sakaryaspor ile anlaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, savaşçı bir yapıda olduğunu belirterek, "Mağlup olsa da asla pes etmeyen bir takım olmalı. Ben savaşçı bir yapıya sahibim. Bende asla pes etmek yok. Sahada futbolcum sonuna kadar savaşacak" dedi.

Bölükbaşı, Sakaryaspor'un kuruluşunda yer alan İdmanyurdu Takımı'nın kurucularının babası ve amcası olduğunu belirterek, "Sakaryaspor'da forma giyen Fikret Bölükbaşı benim kardeşim. Bende Hakan Şükür'ün döneminde Sakaryaspor forması giyenlerdenim. Tüm ailem Sakaryaspor'dan geçmiştir. Ben gerçek bir Sakaryalıyım. Ekmeğimiz için dışarıya çıktık. Bugün bu takımın teknik direktörü olarak geri dönmek onur verici. 29 yaşımda ciddi bir sakatlık geçirerek futbolculuk hayatımı noktaladım. 2003 yılında teknik adam

olarak göreve başladım. Ankaraspor, Siirtspor, Ankara Jandarmagücü, Belediye Vanspor ve Pursaklarspor'da Teknik Direktörlük yaptım. Bugün buradayım ve burada olmaktan çok mutluyum. 3 yıldır birlikte çalıştığım Kadir Sancak yardımcım olarak göreve başlayacak. Birde Hacettepe Spor Bilimleri Bölümü Okutmanı Kadir Çolakoğlu yardımcım olacak. Kaleci Antrenörümüz ise Remzi Köksal. Bunlara ilave olarak Kulüp Başkanımız da eğer uygun görürse altyapıdan bir hocamızı da yardımcı olarak almak istiyorum" diye konuştu.

 

Futbolculardan Mustafa Sevgi, Levent Demiray, Volkan Başyurt, Mesut Morgül, Ercan Güneri, İlkay Demir ve İlhan Özbay ile görüşeceklerini ve takımda kalmaları için ikna etmeye çalışacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Batuboylu; "Ben hiçbir futbolcuyla yollarımızı ayırmak istemiyorum. Cezalı olan Cem ve Alper dışında tüm futbolcularımız ile tek tek görüşeceğiz. Anlaştığımız futbolcular ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaleci Erol Tırpan ile dün gece yaptıkları görüşme ile el sıkıştıklarını da söyleyen Başkan Batuboylu, "Erol kalıyor. Onunla anlaşmaya vardık. Karşılıklı fedakarlıklarla bu takımı inşallah bir arada tutacağız" diye konuştu.

SAKARYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR MURAT BÖLÜKBAŞI İLE SÖZLEŞME İMZALADI
SAKARYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR MURAT BÖLÜKBAŞI İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 15:53:01
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 22:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?