5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

MÜSİAD Sakarya'da toplandı

Sakarya Genç Müstakil Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Yahya Bakır, Türkiye’nin 17 Aralık tarihinden sonra yeni bir sürece girdiğini söyledi.

Sakarya Genç MÜSİAD Başkanı Yahya Bakır yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. MÜSİAD toplantı salonunda yapılan toplantıda, Yahya Bakır, Avrupa Birliği ve Yeni Türk lirası ile ilgili bilgiler verdi. Sakarya Genç MÜSİAD Başkanı Yahya Bakır, Türkiye’nin 17 Aralık tarihinden sonra yeni bir sürece girdiğini belirterek, genç işadamları olarak AB ile gelinen süreci yakından takip ettiklerini söyledi. Bakır, Türkiye’nin AB’ye biran evvel entegre olmasını ve girmesini istediklerini vurgulayarak, bunun için genç işadamları olarak ellerinden gelen yapacaklarını ifade etti.

Başkan Bakır, yılbaşından itibaren Türkiye’nin liradan 6 sıfır atacağını ifade ederek, "Yılbaşından sonrada Türkiye Yeni Türk Lirası (YTL)ye geçecektir. Bunun için bir takım karışıklıklar olacaktır. Ancak kısa bir süre içinde YTL’ye alışmak zorunda kalacağız" dedi.

Sakarya-İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 16:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?