5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Müşterileri ayaklarından vurdu!

Yaptığı ızgaraları beğenmeyen müşterilerini ayaklarından vurdu...


ADAPAZARI Sedat Kirtepe Caddesi’nde bir lokantada çıkan tartışma kanlı bitti. Dükkan sahibi 32 yaşındaki Selahattin Çeliksoy, yaptığı ızgaraları beğenmeyen ve kendisiyle kavga eden müşterileri 25 yaşındaki Yasin Batman ile 27 yaşındaki İlken Tank'ı tabancayla ayaklarından vurarak yaraladı. Yerde dakikalarca bekleyen müşterilerden biri, “Vurulduk ama ölmedik'' dedi.


Yasin Batman ile İlken Tank, dün saat 22 sıralarında Sedat Kirtepe Caddesi'nde bulunan ızgaracıya giderek yemek siparisi verdi. Ancak bir süre sonra iki müşteri ile işyeri sahibi Selahattin Çeliksoy arasında, yapılan ızgaraların beğenilmemesi nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre büyüyen tartışma dışarıda yumruklu kavgaya dönüştü. Bu sırada dükkan sahibi Çeliksoy, üzerindeki tabancayı çekerek 2 müşterisine ateş etti. Ayaklarından vurulan Yasin Batman ile İlker Tank kanlar içerisinde yere düşerken, öfkeli ızgaracı ise olay yerine gelen polis ekiplerine silahıyla teslim oldu.


112 ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı gençlerden İlker Tank olay yerine gelen gazetecilere “Vurulduk ama ölmedik'' dedi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan Selahattin Çeliksoy, “Izgaraları beğenmediklerini söylediler. Bağırıp hakaretler edince tartışma büyüdü. Böyle olmasını istemezdim'' dedi.

Zafer TOKUŞ- Hakan TURHAN/DHA/
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 17:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?