3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Müzik tartışması kanlı bitti

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde müzik sesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesinde oturan Mehmet A. (24), yakınlarıyla bayramlaşmak üzere Pamukova ilçesine geldi. Yakınları ile bayramlaşan genç, daha sonra arkadaşlarını da alarak bayram eğlencesi için ilçeye bağlı Çilekli köyüne gitti. Aracın müziğini fazla açan Mehmet A., köyün gençlerinden Özgür Ç. tarafından uyarıldı. Uyarının ardından Mehmet A. ve arkadaşları küfür ederek köyden ayrıldı. Olaydan bir gün sonra tartıştığı gençlerden Özgür Ç.'yi arayarak barışmak istediğini söyleyen Mehmet A.,

eski askeri havaalanına çağırdı. Mehmet A., Akyazı'dan arkadaşlarını alarak iki araçla buluşma yerine geldi. Özgür Ç. de, Erhan T., Hüseyin C. ve Oğuz K. (23) ile buluşma yerine geldi. Mehmet A. ve arkadaşları, pompalı tüfekle buluşma yerine gelen gençleri yaylım ateşine tuttu. Daha sonra sopalarla diğer gençlere saldıran Mehmet A. ve arkadaşları olay yerinden kaçtı. Olaydan yara almadan kurtulan Oğuz K., yaralı arkadaşları Özgür Ç., Erhan T. ve Hüseyin C.'yi alarak Pamukova Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Burada ilk müdahaleleri yapılan gençlerden durumları ağır olan Özgür Ç. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Erhan T. ise Adapazarı Toyotasa Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Erhan T. Ankara'ya gönderilirken, Özgür Ç.'nin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Jandarma zanlıların araçlarından birini Sakarya D-650 Karayolu Geyve Doğançay bölgesinde yakalarken, diğer araç ise polis tarafından Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne alındı. Olayla ilgili çok sayıda gencin gözaltına alındığı öğrenilirken, jandarma incelemelerini sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 14:27:04
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 00:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?