7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Namaz çıkışı kaza şoku

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen otomobil sabah namazından çıkıp kaldırımda yürüyen bir gruba çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Sabah namazını Küpçüler Camiinde kılan Necati Doğrul (61), Niyazi Keskin (61), Ziyaeddin Çetinel (80) ve İlhami Duran (63) evlerine dönmek üzere yola çıktı. Yolun sol tarafından kaldırımı kullanarak yürüyen şahıslara sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarptı. Yaralıları kaza yerinde bırakan sürücü ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Yolda yatan vatandaşların feryatları üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Otomobilin çarptığı yayalardan Necati Doğrul kaza yerinde öldü. Niyazi Keskin ve Ziyaeddin Çetinel de ambulanslarla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunduğu açıklanan Niyazi Keskin yoğun bakım servisine alındı.

Kazadan şans eseri kurtulan ve kazaya tanık olan İlhami Duran da, dört arkadaş sabah namazını kıldıktan sonra eve doğru gelirken bir aracın hızla kendilerine çarptığını, kendisinin de yola savrulan arkadaşının kendisine çarpmasıyla yere düştüğünü anlattı. Duran, aracın beyaz renkte eski tip bir araç olduğunu ve olayın kaza değil bir cinayet olduğunu söyledi. Yaşlı adam tedavi yaptırılmak üzere polis tarafından hastaneye götürüldü. Olayı duyan diğer vatandaşlar da olayda kasıt olduğunu düşündüklerini camiden gelen şahıslara çarparak 1 kişinin ölümüne 2 kişinin yaralanmasına neden olan şahsın bir an önce yakalanmasını istediler. Polis ekipleri kaza mahallinde araştırmalarını sürdürürken çarpmanın etkisiyle yaşlı adamların başlarından düşen 3 adet takke dikkatlerden kaçmadı.

Olay yerinde ölen şahsın çocukları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis yayalara çarparak kaçan sol tarafından ve dikiz aynasında hasar olduğu belirtilen beyaz renkli otomobilin bulunması için il genelinde bir çalışma başlattı.

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 12:52:03
Güncelleme :9 Ocak 2011 Pazar 15:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?