3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

O arazi Büyükşehir'e devredildi

TMO'NUN ARAZİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE DEVREDİLDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin arazisinin Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildiğini açıkladı.

Tahsis işlemleri için çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, “Tahsis evrakını Başbakanımız ve ilgili bakanlarımız imzaladı” dedi.

Semerciler Mahallesi'nde bulunan ve üzerinde bina ile siloların bulunduğu TMO'nun şehir merkezindeki yapılaşmadan ve trafik yoğunluğundan dolayı atıl durumda kaldığını ve bunun için belediyeye tahsis edildiğini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Belediyemize tahsis edilen yeri vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız, Toprak Mahsulleri için de başka bir yer tahsis edeceğiz” diye konuştu.

Arazinin 5 bin 230 metrekare olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz açısından büyük önem arz eden ve halkımızın hizmetine sunulacak olan bahsi geçen arazinin Büyükşehir Belediyesi'ne devri konusunda desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanımız Mehdi Eker'e tüm Sakaryalılar adına şükranlarımızı sunuyoruz. Mevcut haliyle şehir estetiğini olumsuz yönde etkileyen, terk edilmiş bir harabe görüntüsü veren bu alanda, Büyükşehir Belediyesi olarak yapmayı planladığımız çalışma neticesinde, şehrimize yakışır modern bir görünüm ortaya çıkacak. Biz her zaman ifade ediyoruz, bizim amacımız halkımızın daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşamasına imkân sağlayacak projeleri hayata geçirmektir. İnşallah burada oluşturacağımız sosyal donatı alanları sayesinde vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu.

TMO'NUN ARAZİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE DEVREDİLDİ
TMO'NUN ARAZİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE DEVREDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 15:04:02
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 18:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?