3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Olay Bakan geç kalınca kalabalık alanı terk etti

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, katılacağı açılışa geç kalınca, yağmurda ıslanan kalabalık, tören alanını terk etti. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Adapazarı’nda Güzel Sanatlar Galerisi’nin açılışına katıldı.

Ancak Bakan Koç açılışa geç kalınca, toplanan kalabalık yağmurda ıslandı ve tören alanını terk etti. Vatandaşlardan bazıları ağaçların altına sığınarak Bakan’ın gelmesini bekledi. Gecikmeli olarak törene katılan Bakan Koç ise, neşeli tavırları ile dikkat çekti.

Halk oyunları ekibini tempo tutarak izleyen Bakan, açılışta ise kurdeleyi kesmek yerine çözmeyi tercih etti. Bakan Atilla Koç, kendisine hediye edilen bastonu ise elinden bırakmadı.

Bakan Koç, açılışın ardından Adapazarı Kültür Merkezi’nin altında yapımı devam eden opera binasını gezdi. İnşaatı beğenmeyen Bakan, eksikliklerin düzeltilmesini, aksi takdirde bir lira bile yardım yapılmayacağını söyledi. Yetkililerden inşaatta gerekli düzenlemeyi yapmaları konusunda söz alan Koç, projeyi gördükten sonra kaynak aktaracağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 11:58:53
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 11:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?