5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Otomobil alev aldı: 3 yaralı

Adapazarı'nda saçını yaptırmaya giden gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil alev aldı. Yangında damat, gelin ve gelinin kız kardeşi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, bu akşam düzenlenecek düğün töreniyle dünyaevine girmeye hazırlanan İsa Aytekin (21), müstakbel eşi Nagihan Aytekin (20), kız kardeşi Ayşe Aytekin (20), yakınları Tuğçe Fındık ve Aslınur Fındık'ı alarak İzmit'e gelin saçı yaptırmaya gitti. Damat İsa Aytekin idaresindeki 67 EH 297 plakalı Mercedes marka otomobil, D-100 karayolu Beşköprü Köprüsü altında aniden alev aldı. Yangın sonucu damat İsa Aytekin, gelin Nagihan Aytekin ve kız kardeşi Ayşe Aytekin yaralandı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yüzünde derin yanık izleri oluşan damat ve hafif şekilde yaralanan gelin ile kız kardeşi ambulansa Toyota-sa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gelin ve damat, kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Yangın nedeniyle otomobilin bagajında bulunan gelinlik ile damatlık ve ayakkabıların yanarak kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. 

Damadın ağabeyi İsmail Aytekin, bugün düğünleri olduğunu ifade ederek, "Kardeşim gelin saçı yaptırmak için gelin hanımla birlikte İzmit'e gidiyordu. Araba şasi yapmış ve bir anda alev almış. Bu akşam düğünümüz vardı. Yeni gelinlik ve damatlık alıp düğünü yapmaya çalışacağız" dedi. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 16:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?