3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 5 yaralı

Adapazarı Karaman Mahallesi’nde meydana gelen kazada, spastik özürlü ikiz çocukları ile komşusunun çocuklarını eve götüren bir kadının kullandığı otomobil, uçuruma yuvarlandı. Kazada 4’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Karaman Mahallesi’nde bulunan Aykut Yiğit İlköğretim Okulu’nda eğitim gören spastik özürlü ikiz çocukları Talha ve Sefa Barışık (13) ile komşusunun çocukları Yarın Aydın (9) ve Bahadır Orhan’ı (9) eve götüren Havva Barışık (38), kullandığı 54 AN 842 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybedince araç uçuruma yuvarlandı. Takla atarak yuvarlanan otomobilde bulunan 4 çocuk ile Havva Barışık yaralandı. Yaralılar, Sakarya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Havva Barışık, yaralanan ikiz çocuklarını göremeyince baygınlık geçirdi. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 19:20:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurdan Özyuva IP: 85.99.29.xxx Tarih : 3.03.2005 23:01:04
Bu olaya ben bizzat şahit oldum.Kaza 1419 Karaman'da hemen bizim apartmanın yanında oldu. Komşuların bana seslendiklerini duyduğumda hemen ambulans çağırdım,polisi aradım.. Arabada bulunan kadın yüzündeki şişliklere ve kanamalara rağmen nasıl ayağa kalktı çocukları çıkardı arabadan anlayamadım.İnsan donup kalıyor böyle bir kazada.. Komşularımız da dahil üzerimizdeki şoku 3 gün atamadık.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. Kaza bela vermesin..