3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Otomobilinin üzerinde ölü bulundu

OTOMOBİLİNİN ÜZERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Sakarya'nın Adapazarı İlçesinde bir şahıs, kendine ait otomobilin üzerinde ölü bulundu.

Olay, Adapazarı İlçesi Işıklar Köyü kırsalı Sakarya Kocaeli il sınırında meydana geldi. Bölgeden geçen köylüler yoldan 20 metre içeride bir otomobilin park ettiğini ve üzerinde bir şahsın cansız vaziyette olduğunu fark etti. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şahsın öldüğü ortaya çıktı. Yapılan araştırmada ölen şahsın Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Araman köyünde yaşayan Nejdet Kuzu (40) olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısı

ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Kuzu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından Kocaeli'nin Kandıra İlçesi Araman (Kaymaz) köyüne getirilen Nejdet Kuzu'nun cenazesi, ikindi namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Kuzu'nun büyükbaş hayvan ticareti gibi alım satım işleriyle uğraştığı, ekonomik nedenler nedeniyle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 16:49:03
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 20:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?