3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Otomotivciler ATSO'da

Otomotiv satıcıları, otomotiv yedek parça satıcıları ve traktör satıcılarından oluşan 21. meslek komitesi tarafından, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Erol Öztürk ile yöneticilere yemek verildi. Yemekte, Sakarya’nın sorunları tartışıldı.

Sakarya’nın Sapanca İlçesi Kırkpınar Beldesi’nde Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe, 21. meslek komitesi üyeleri, ATSO Başkanı Erol Öztürk, Kırkpınar Belediye Başkanı Niyazi Bağdat ile ATSO yöneticileri katıldı.

ATSO Başkanı Erol Öztürk, Sakarya’nın gelişmesi için herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Öztürk, "Sakarya sürekli gelişen bir il. Doğal güzellikleri açısından turizmin merkezi. Sapanca Gölü önemli su kaynağı olmasının yanısıra doğal bir güzellik. Kocaeli ve Derbent tarafından gölümüz sürekli kirleniyor. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’yi göreve davet ediyorum. Gölün çevresinde insanların balık yiyebileceği tesis yok. Bazı kişiler eski kafaları bir kenara bırakıp, şehrin gelişmesi için yatırımcılara ruhsat vermesi gerekiyor. Herkes bu şehre yatırım yapmalı. İş adamlarının bu bölgeye çekilmesi için yatırım yapılmalı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 16:16:13
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 20:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?