7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Oyuncak silahla soygun girişimi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk elindeki oyuncak silahla banka soymaya çalıştı. İstanbul Eyüp'te bir yurttan kaçtığı belirlenen F.Ç., banka güvenlik görevlisinin silahının oyuncak olduğunu fark etmesiyle yakayı ele verdi
Adapazarı ilçesi Çark Caddesinde meydana gelen olayda, İstanbul Eyüp'te bulunan yetiştirme yurdundan birkaç gün önce kaçan F.Ç., oyuncak tabanca ile saat 17.00 sularında özel bir banka şubesine girdi.

Bankaya girdikten sonra montunun içinde sakladığı oyuncak tabancıyı çıkaran F.Ç, "Kimse kıpırdamasın bu bir soygundur" diyerek gişelerin olduğu bölüme yöneldi. Bankada bulunan müşteriler olay sonrası panik yaşarken, bankanın güvenlik görevlisi soğukkanlılığını koruyarak F.Ç'ye yaklaştı.

F.Ç.'nin yanına yaklaşan güvenlik görevlisi çocuğun elinde bulunan silahın oyuncak olduğunu fak edince küçük hırsızın üzerine atlayarak çocuğu etkisiz hale getirildi. Durum derhal emniyet güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen polisler F.Ç.'yi gözaltına alırken, çocuğun sorugusunda madde bağımlısı olduğu ve 3 gündür aç olduğu için bu soyguna kalkıştığı belirlendi. Çocuk şube ekiplerine teslim edilen F.Ç., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2011 Cuma 18:29:27
Güncelleme :18 Kasım 2011 Cuma 18:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
broken IP: 88.230.28.xxx Tarih : 7.12.2011 16:17:03

illaki ilegal bi iş yapacaksan uyusturucu satarsın sakaryada. ekmek su gibi satılıyo. pasalar gibide yasarsında. cok kurtlar vadisi izlemıs bunlar, oyuncakla banka soyulmaz hafiss :)))))