5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Pamukova Belediye parkı yenileniyor

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, belediye parkının tamamen yenileceğini söyledi. 

Turan yaptığı açıklamada, belediye önünde bulunan dinlenme parkının yenileceğini ifade ederek yeni yapılacak parkın tam bir mimari harikası olacağını kaydetti. 

Turan, göreve geldiklerinde ilçede sadece iki adet parkın olduğunu belirterek, “Göreve gelince ilk üzerine düştüğümüz konuların biride park ve yeşil alanlardı. Bizden önceki yönetimler bu konuda hiçbir çalışma yapmamışlar ve koca ilçeyi sadece 2 parka mahkum etmişler. Yaptığımız çalışmalar ile park sayısını 2 yılda 21'e çıkardık. Şimdi Pamukova'da dinlenme ve yeşil alan olarak yeterli sayıda yer var. Artık bu yerlerin güncellenmesi lazım onları yapmaya başlıyoruz” dedi. 

Belediye önündeki parkın bin metrekarelik bir alanı kapsadığını söyleyen Turan, burayı yeniden dizayn ederek halkın hizmetine açacaklarını belirtti. Belediye görevlileri ile birlikte parka araştırma ve keşif yapan Turan, park zemininin mermer yada dekoratif peyzaj taşlarından olmasını istedi. 

Parkın aynı zamanda tören alanı olarak kullanılacağını ifade eden Turan, park içine birde anfi tiyatro yapılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 10:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?