5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Polis sapığı MSN'le yakaladı

ADAPAZARI'nda son üç ay içerisinde 2 İlköğretim okulu öğrencisine tecavüz edilmesi olayını araştıran polis ekipleri, zanlıyı internette sohbet kanalı olarak kullanılan MSN’den ulaşıp yakalamayı başardı. İzmit’te yakalanıp Adapazarı’na getirilen 9 ayrı şuctan sabıkalı 19 yaşındaki Timuçinhan E. suçunu itiraf ederken, “Benim ölüm haberimi de duyacaksınız” dedi.

Adapazarı Dilmen Mahallesi’nde 24 Şubat tarihinde 13 yaşındaki Ç.Ç., kimliği belirsiz bir kişi tarafından boş bir araziye götürüp tecavüz edildikten sonra, üzerinde bulunan 5 YTL parası ve cep telefonu gasp edildi. Bu olaydan 2 hafta sonra ikinci tecavüz olayı Adnan Menderes Caddesi’ndeki boş inşaatta meydana geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 15 yaşındaki ilkögretim okulu örgencisi F.T.yi boş inşaata götürüp burada tecavüz edince Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Gasp Bürosu Amirliği ekipleri kapsamlı araştırma başlattı.

POLİS MSN'DE SOHBET ETTİ

Araştırma sırasında birinci olayda cep telefonu gasp edilen Ç.Ç.'nin cep telefonuna simt kart takıldığını belirledi. Sim kartın İzmit Tütünçiftlik'te oturan Timuçinhan E. tarafından kullanıldığı belirlenince genç hakkında polis araştırma yaptı. Araştırmada E'nin daha önce karıştığı 9 ayrı hırsızlık suçundan sabıkasının olduğunu belirleyen polis, gencin arkadaşlarından MSN adresini de alarak sohbete başladı. Sohbet sırasında karşısındakilerin polis olduğunu bilmeyen Timuçinhan E., internet kafede polislerin buluşma teklifini kabul edince, geldiği kafede yakalanarak Adapazarı’na getirildi.

Bir hırsızlık suçundan da arandığı belirlenen Timuçinhan E., iki ayrı suçtan adliyeye sevk edilirken gazetecilere suçunu itiraf etti. Olay sırasında hap içtiğini söyleyen E., ‘neden erkek çocuklara tecavüz ettiği’ yönündeki sorlar üzerine ise “Ne olduğunu bilmiyorum. Yaptım. Benim cezaevinde ölüm haberimi de duyacaksınız” diye konuştu.


Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2007 Pazar 18:46:49
Güncelleme :15 Nisan 2007 Pazar 18:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?