7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Polis süsü vererek taciz etti!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, kendisini polis olarak tanıtarak tartakladığı bir kişinin parasını ve cep telefonunu gasp eden şahıs yakalandı. Şüpheli, kendisini gözaltına almayan gelen bir polis memurunu yaraladı.

Yeniyerleşim bölgesindeki ormanlık alanda 43 yaşındaki A.Ç., kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin saldırısına uğradı. İddialara göre, otomobil içinde bir şahıs, A.Ç.'yi tartaklayıp cep telefonunu ve parasını aldı. Olayda kaçarak kurtulan A.Ç.'nin ifadesi sonrasında araştırma yapan polis, şüphelinin Aşırlar köyünde oturan eski özel güvenlikçi Salim S.(37) olduğunu belirledi. Şahsın evine giden polisler, Salim S.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda polis memuru S.S. bıçakla yaralandı.

Gözaltına alınarak emniyete getirilen Salim S., sorgusunun ardından 7 ayrı suçtan adliyeye sevk edildi. Evli ve bir çocuk babası şüpheli, Yenikent ormanında A.Ç.'nin cep telefonu ve parasının gasp edilmesi, Şeker Mahallesi'nde 14 yaşındaki bir kızın polis süsü verilerek kaçırılması ve cinsel tacize teşebbüs suçlarından tutuklandı. Şüphelinin Şeker Mahallesi'nde küçük kızın polis süsü verilerek kaçırılması suçunu kabul ettiği, diğer suçlamaları ise kabul etmediği belirtildi.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2011 Pazartesi 12:07:16
Güncelleme :12 Aralık 2011 Pazartesi 12:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?