3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

PTT dekontu ele verdi

KAÇAK ANNEYİ KAÇTIĞI ŞAHIS TARAFINDAN GÖNDERİLEN PTT DEKONTU ELE VERDİ

Trabzon'dan iki çocuğuyla birlikte Sakaryalı bir şahsa kaçan anne, PTT dekontu sayesinde yakalandı.

Trabzon'da yaşayan H.F., iki çocuğunu alarak kayıplara karıştı. Kayıp kadının eşi Z.F. de, jandarmaya giderek eşinin iki çocuğuyla evi terk ettiğini söyleyerek yardım istedi.

Eşinin kaybolmasının ardından eşinin odasında Sakarya'nın Geyve İlçesi Karaçam köyünde bulunan PTT şubesine ait dekont bulan Z.F., dekontu jandarmaya teslim etti. PTT şubesi ile irtibat kuran jandarma, yapılan görüşmede PTT şubesine gelerek para yatıran şahsın kimliğini tespit etti. Şahsın kimliği ve PTT Şubesine geldiği aracın tespit edilmesinin ardından jandarma bölgede faaliyet gösteren taş ve kum ocaklarını takibe aldı. Jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonrasında bir şirkette şoför olarak çalışan N.K. (38) yakalandı. Jandarma, Trabzon'dan kaçan H.F.'yi iki çocuğuyla birlikte bulmayı başardı.

Jandarmada sorgulanan N.K., H.F. ile internet ve telefon aracılığıyla tanıştığını, kadının kendisini boşanmış olarak tanıttığını anlattı. H.F., jandarma tarafından Trabzon'dan gelen ailesine teslim edildi. Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 16:07:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 18:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?