3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Rüstemler'e hizmet sözü

BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile birlikte Rüstemler Mahallesini ziyaret etti

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu ve İl başkanı Uncuoğlu, halkın isteklerini dinledi. Rüstemler ve Kasımlar'da yaşanan sıkıntıları bildiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Bu bölgede asfaltla ilgili bir problem vardı. Büyükşehir Belediyesi olarak yaz dönemi asfalt sezonunu başlattık. Ekiplerimiz asfalt ihtiyacı olan yerleşimlerde çalışmalarını sürdürüyorlar. Rüstemler ve Kasımların asfaltla ve diğer hizmetlerle ilgili sorunlarını en kısa zamanda çözeceğiz. Bakın, şunu çok açık söylüyorum, bizim yapabileceğimiz bir şey varsa biz elimizden geleni yaparız. Asla sizin sorunlarınıza karşı kayıtsız kalmayız. Buna emin olun. Bakın seçim öncesi buraya gelmiş ve asfalt sözü vermiştik. Ve bu sözümüzü tuttuk. Ben Zeki Toçoğlu olarak asla yerine getiremeyeceğim konularda söz vermem. Söz verdiğimizi de Allah'ın izniyle yerine getiririz. Başkaları gibi sizin karşınıza gelip, akıl ve mantık dışı konularda, gerçekçi olmayan sözler vermeyiz. Ulaşım konusunda dile getirdiğiniz konuların ve diğer taleplerinizin tamamının takipçisi olup en kısa süre içinde çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olacağız. Milletimize hizmet etmek bize güç veriyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, il genel ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rüstemler Mahallesi Muhtarı Mustafa Kıyak, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza mahallemizin sorunlarını anlattık. Kendisinin bu sorunlarla ilgileneceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Rüstemler Mahallesine yapılan ziyarette 12 Eylül de yapılacak referandumla ilgili olarak bazı açıklamalar yapan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Ulusal ve yerel medyada çıkan haberler, oluşturulan gündemler, yeni Anayasayla ilgili kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Referandumun neler getireceğinin büyük bir kısmını sizlerde biliyorsunuz. 1982 anayasası 30 yıl önce yürürlüğe girdi. Bu Anayasayı yapan zihniyet Türkiye'yi darbeler ortamına hazırlayan, darbe yapmayı meşru sayan, ihtilal yapmayı kendilerine hak gören, milletin iradesi bazı yerlerde geçmesin diye o statükoyu getiren, 25 yıllığına kendi adamını bir yere atayan zihniyettir. Bugün siz hiçbir yerde 25 yılığına ne milletvekili olmayı, ne belediye başkanı olmayı, ne bir devlet memuru olmayı ve vali olmaya hayal edemezsiniz. Anayasada bu zihniyet anlayışı, çağlar değişmesine rağmen, dünya'da iktidarlar ve devletler değişmesine rağmen değişmiyor. 25 yıllık anayasada o zihniyetin bir neferi mevcut bulunuyor. Sizlerin değerlendirmeleri ve vereceğiniz kararlar bu zihniyetin değiştirilmesinde önemli bir adım oluşturacak. Referandum da sizlerin vereceği oylar, ülkenin geleceğini belirleyecek. 12 Eylül de halkımız Türkiye'nin yeniden güçlü bir ülke olması için, özgürlük, adalet ve barış için, halkı aşağılayıp, halk bu işlerden anlamaz, halk cahildir, halk köylüdür diyerek, halkı ve bu halkın değerlerini hiçe sayanlara gerekli cevabı vermek için, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması, daha nitelikli bir hayat sürmesi, gelecek kuşaklara daha aydınlık günler bırakmak için referandumda evet diyecektir. Bu mesele herhangi bir siyasi partinin meselesi değildir. Bu mesele milletimizin meselesidir, sizin meselenizdir” dedi.

BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOÇOĞLU VE İL BAŞKANI UNCUOĞLU RÜSTEMLER MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 15:57:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 16:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?