6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Sağlık skandalına soruşturma

Sakarya İl Sağlık Müdürü Sedat Aydın, Sakarya'daki sağlık skandalıyla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattıklarını belirtti. 

İl Sağlık Müdürü Aydın, önceki gün kolonya içtiği için rahatsızlanan ve kaldırıldığı Sakarya Devlet Hastanesi'ndeki acil serviste görevli doktor tarafından, "Senin bir şeyin yok, 2 duble rakı iç iyileşirsin" denilerek evine gönderildiği iddia edilen Nail Kandaz'ın ölümüyle ilgili olarak soruşturma başlattıklarını söyledi. Olayın kendilerine intikal etmesinin ardından hemen harekete geçtiklerini kaydeden Aydın, "Olay bize intikal ettikten sonra Sağlık Müdür Yardımcısı görevlendirerek soruşturma başlattım. 

Ailenin iddiaları en ince ayrıntısına kadar incelenecek. Doktor ihmali olup olmadığı bu soruşturma sonucu ortaya çıkacak. Soruşturma devam ediyor. Görevli doktor bize 'iki duble rakı iç' diye bir ifadede bulunmadığını söyledi. Bunların hepsi ortaya çıkacak. Bize en büyük yardımı Adli Tıp Kurumu yapacak. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor sonucu hastanın kesin ölüm nedeni belli olacak" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 18:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?