3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sahilde iki ceset bulundu!

KARADENİZ'DE 2 CESET BULUNDU

Sakarya'nın Karasu ilçesi Karadeniz sahilinde vatandaşlar tarafından bulunan biri kadın diğeri erkeğe ait 2 ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Karasu ilçesi 32 Evler Mahallesi Karadeniz sahilinde sabah 07:00 sıralarında denizde cansız vaziyette 2 şahıs olduğunu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerinden yardım istediler. Olay yerine gelen polis, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla biri kadın diğeri bir erkeğe ait olan 2 ceset sahile çıkarıldı. Polis tarafından yapılan araştırmada cesetlerin kimlikleri kısa sürede belirlendi. Cesetlerden birinin Nergis Başak (31) adındaki kadına ait olduğu ve kadının Kocaeli doğumlu olduğu, diğer cesedin ise Ali Togay'a (44)'e ait olduğu ve şahsın Karasu Yuvalıdere nüfusuna kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

İkilinin bir eğlence yerinde birlikte alkol aldıkları, şahısların aşırı alkollü olarak geldikleri sahilde önce kızın denize girdiği, ardından erkeğin onu çıkarmak üzere denize girerek akıntıya kapılıp birlikte boğuldukları söyleniyor.

Polis ekiplerinin incelemesini tamamlamasının ardından cesetler Karasu Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Karasu Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Savcı tarafından yapılacak ön incelemenin ardından cesetler detaylı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARADENİZ'DE 2 CESET BULUNDU
KARADENİZ'DE 2 CESET BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2010 Cumartesi 10:52:05
Güncelleme :16 Ekim 2010 Cumartesi 12:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?