5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya: Dehşet Treni'nden kurtulan çift olay yerine geldi...

Pamukova’daki tren kazasından kurtulan Eskişehirli Doktor Erçin Özüntürk (58) ve eşi Reyhan Özüntürk (58), olay yerine gelerek incelemede bulundular. İstanbul’da oturan yakınlarının yanından dönen ve hızlandırılmış trene binen Özüntürk çifti, kazadan 5 dakika önce, yemek yemek için vagon değiştirdiklerini ve tam bu sırada kaza olduğunu belirterek, mucize eseri kurtulduklarını söylediler.


Trenin 2. vagonunda oturduklarını belirten Erçin Özüntürk, "Kazadan 5 dakika önce 2. vagonda seyahat ediyorduk. Yemek yemek için restaurantın bulunduğu vagona geçtik. Bu sırada da kaza oldu. Kaza sırasında ise masalara tutunduk. O anda bir çok kişinin havada uçtuğunu gördüm. Devrilen vagondan nasıl sağ kurtulduğumuza hala inanamıyoruz." dedi.


Vagonlar devrildikten sonra eşi ile birlikte camdan dışarı çıktıklarını söyleyen Dr. Erçin Özüntürk, eşinin yaralandığını ifade ederek, önce eşine, daha sonra da diğer yaralılara müdahalede bulunduğunu ifade etti.


Hızlandırılmış trene güvenli olduğu için bindiklerini de söyleyen Özüntürk çifti, "Trenin güvenliği olduğunu düşündüğümüz için bindik. Kim göz göre göre ölüme gitmek ister. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Kamuoyu da bu işin peşini bırakmayacaktır. Bu yol her türlü güvenlik tedbiri alındıktan sonra açılmalıydı." dediler

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 14:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?