3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakarya 3 puanla başlamak istiyor

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'da teknik direktör Murat Bölükbaşı, lige 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Rüstemler tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Bölükbaşı, "Gerek teknik heyet, gerek oyuncular gerekse yönetim takımımızın başarısı için büyük mücadele ediyor. Sakaryaspor'u istenilen yerde görmek için gerekli çabayı sarf ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcular uyum içindeyiz. Farklı havamız var. Geçen sene gibi olmayacağız. Bu sene daha farklı olup ligi istediğimiz yerde bitireceğiz" dedi.

Mevcut kadro ile sezona başlayacaklarını ifade eden Bölükbaşı, "Elimizdeki mevcut kadro ile sezona başlayacağız. Hiç transfer yapamadık. Elimizdeki kadro ile en iyi performansı gösterip başarılı olacağız. Genel anlamda fiziksel olarak bir noktaya geldik. Ama zihinsel olarak bazı eksiklerimiz var. Ama onu da en kısa zamanda aşacağız. Bu ligden korkumuz yok. Maraton uzun bunun için sabır gerekli. Tüm şehir sabırlı olmalı ve bizlere destek vermeli. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hızımızla

devam ediyoruz. Hafta sonu Van deplasmanına gidip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

SPOR TOTO 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 18:19:04
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 18:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?