3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakarya alev alev

Adapazarı’nda, deprem barakalarında çıkan yangın, çevrede bulunan evlere de sıçrayınca korkulu anlar yaşandı. Sakarya Caddesi Sümbül Sokak’ta bulunan Adnan Altun adındaki şahsa ait deprem barakasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın kısa sürede büyüyerek, yanında bulunan barakaya da sıçradı. Barakada eşyalarını bırakarak canlarını kurtaran vatandaşlar, yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı.

Vatandaşlar itfaiyeden yardım isterken, alevler, çevrede bulunan evleri de kısa sürede sarınca, yangının meydana geldiği çıkmaz sokakta büyük panik yaşandı. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, yangının çıkmaz sokakta olması itfaiyenin işini zorlaştırdı. İtfaiye araçları çıkmaz sokağa giremeyince, itfaiye erleri ellerinde hortumlarla yangın yerine ulaşmaya çalıştı.

Evi tutuşan bir vatandaş, yanan evinden çıkmayarak itfaiye erlerinden evinin söndürülmesi için yardım istedi. Yarı çıplak vaziyette itfaiye erlerinden hortum isteyen vatandaş, itfaiye eri evine gelinceye kadar yangını söndürmeye çalıştı. Büyük panik ve korkuya neden olan yangın itfaiyenin çalışmasıyla söndürülürken, barakalarda bulunan tüm eşyalar yandı. Çevrede bulunan 2 evin de hasar gördüğü yangında, büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2005 Cumartesi 15:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?