3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakarya Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMARTESİ GÜNÜ SAKARYADA HALKA HİTAP EDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Cem Hatunoğlu hafta sonu Sakarya’ya gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun programını açıkladı. Hatunoğlu, “4 Eylül 2010 Cumartesi günü saat 14:00 de Hendek, saat 15:00 Akyazı da seçim otobüsü üzerinden vatandaşa seslenecek. Daha sonra saat 16:00 da Kent meydanında Sakaryalı vatandaşlarımıza hitap edecek.”dedi.

Mitingin yapılacağı Kent Meydanında basın toplantısı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Cem Hatunoğlu, “ Genel Başkanımızın gelişi nedeniyle Kent Meydanının dolacağına dair en ufak bir şüphem yok. Buradan herkesi mitinge davet ediyorum. İster CHP’ye oy vermiş olsun, ister oy vermemiş olsun herkesi Kılıçdaroğlu mitingine geleceğini, Genel Başkanımızı dinleyeceğini ve onu yüreklendireceğine inanıyorum.”dedi.

Hatunoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Bir dönemde 6 bir dönemde 5 milletvekili ile kendilerine Sakarya’ya hizmet etme şans sorumluluğu verilmiş AK Parti Sakarya milletvekillerinin Sakarya’yı mecliste yeterince temsil etmediklerini görüyoruz. Sakarya adeta el freni çekilmiş, yerinde patinaj yapan güçlü bir yarış arabası gibi. Şuanda onu 2. viteste kullanıyoruz. Bu motorun gücüyle 5. viteste neler yapılabileceğini hayal dahi edemiyorum. Onun için Sakarya’yı siyasette rekabete açmak gerekiyor. Biz rekabet için nasıl çalışacağız herkes görecek. AyrıcaSayın Genel Başkanımızın çok itina ettiği bir konu var, ne kadar riskli olursa olsun etik olarak başka bir şehirden kesinlikle katılım istemiyor. Biz de hiçbir şekilde komşu illerle bu yönde bir temas kurmadık. Miting alanında toplanacak kalabalık yalnızca Sakarya merkez ve ilçelerinden olacaktır. Diğer taraftan 3 Eylül‘de Sayın Başbakanın Diyarbakır mitingi olduğu dikkate alındığında muhtemelen Genel Başkanımız 4 Eylül’de Sakarya’da Başbakan’a cevaben çok önemli açıklamalar yapacaktır. Meteorolojinin hava durumu tahminine göre miting günü havanın da parçalı bulutlu olması bekleniyor. O nedenle sizlerin aracılığıyla herkesi mitinge davet çağrımı bir kez daha yeniliyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMARTESİ GÜNÜ SAKARYADA HALKA HİTAP EDECEK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 16:39:04
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 18:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?