5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya Köprüsünde intihar girişimi

Adapazarı'nda Sakarya Köprüsü'nden nehre atlayarak intihar etmek isteyen şahıs balıkçılar tarafından donmak üzereyken bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesi Küçücek beldesinde oturan V.Ç. (40) isimli şahıs, 2005 yılında çalıştığı fabrikada iş kazası geçirdi. Belinden sakatlanan ve 02 Aralık 2005 tarihinde ameliyat olan V.Ç., doktorlardan çalışamaz raporu aldı. Aldığı rapor sonucu malulen emekli olmak için çabalayan 3 çocuk babası V.Ç., bir türlü emekli olamadı. Bunun üzerine bunalıma giren V.Ç., bu sabah D-100 Karayolu Sakarya Köprüsü üzerinden kendisini Sakarya Nehri'nin soğuk sularına bıraktı. Nehirde bir süre sürüklenen V.Ç., Et Balık Kurumu arkasında balık tutan İdris Çalıcı isimli şahsın, inleme seslerini duyarak polisi arayıp yardım istemesi üzerine donmak üzereyken kurtarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi V.Ç.'nin üzerindeki elbiseleri bıçak yardımıyla keserek üzerine battaniye sardı. V.Ç. daha sonra ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. V.Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Çelik'in üzerinden çıkartılan elbisesinde yapılan aramada naylon poşete sarılarak zarflanmış Cumhuriyet Savcısı adına yazılmış intihar mektubu çıktı. Çelik'in intihar mektubunda geçirdiği iş kazasından sonra çalışamaz raporu almasına rağmen çalıştığı firma tarafından bir türlü emekli edilmediğini iddia ederek, eşinin ve 3 çocuğunun hakkını savunmasını istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 16:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?