5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya sezonun ilk kupasını Kızılcahamam da kaldırdı...

Kızılcahamam'da Patalya Otelleri tarafından düzenlenen ve 7 Süper Lig takımının katıldığı 1. Patalya Futbol Turnuvası'nda finalde Denizlispor'u 3-0 mağlup eden Sakaryaspor şampiyon oldu.

Sakaryaspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Konyaspor, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Kayserispor ve Samsunspor'un katıldığı Patalya Futbol Turnuvası'nın finalinde Denizlispor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Turnuvanın final maçını Patalya Otelleri'nin bağlı bulunduğu Başkent Ünirvesitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Haberal, Türk-İş Başkanı Salih Kılıç ve bazı milletvekilleri de izledi. Her 2 teknik direktör de karşılaşmada kadrolarında yer alan hemen hemen tüm oyunculara şans verdi.

Sakaryaspor sahaya; Oumar, Gökhan, Gökhan Çalışal, Cemil, Mesut, Ragıp, Badji, Emre Toraman, Patris, Hasan ve Gökhan Kaba 11'iyle çıktı.

Denizlispor ise; Süleyman, Gökhan, Krotocvhil, Ozan, Hasan Ali, Bülent, Serdal, Alp, Volkan, Mehmet, Sercan 11'iyle sahaya çıktı.


Sakaryaspor'a şampiyonluğu getiren golleri, 27. dakikada Cemil, 79. dakikada Hakan ve 89. dakikada Aydın kaydetti.

Final maçının ardından Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Haberal, turnuvaya katılan takımların teknik direktörlerine plaket verdi. Şampiyonluk kupasını Haberal'ın elinden alan Sakaryaspor Kaptanı Mesut, şampiyonluk sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahhattin Aydın, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim için lig öncesi kupa almak moral oldu. Bu kupadan ziyade turnuvada takımın ortaya koyduğu mücadeleden çok memnunum, inşallah lige de iyi bir başlangıç yaparız" dedi.
Başkan Aydın, Murat Bölükbaş'ın transferi ile ilgili ise bu oyuncuyla prensipte anlaştıklarını ve işin imzaya kaldığını kaydetti.

Sakaryaspor Kaptanı Mesut da lige tam olarak hazır olmadıklarını belirterek, "Bu tür maçları hazırlık maçı olarak görmek lazım. Bu maçlar ancak lige ışık tutar, tam olarak lige hazır olduğumuzu söyleyemem. Sakaryaspor olarak iyi mücadele ediyoruz. Takım olma yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz. Zaten hedefimiz de iyi bir takım olup, ligde başarılı sonuçlara imza atmak. Kupayı aldığımız için sevinçliyiz, inşallah lige iyi bir başlangıç yapıp, Süper Lig'de üst sıralarda yer alırız" diye konuştu.

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 10:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?