7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Sakarya yeni bir bulvar kazandı

SAKARYA YENİ BİR BULVAR DAHA KAZANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarbaba Caddesi ile Türbe Caddesi’ni birbirine bağlayan 1063 nolu sokaktaki çalışmaları tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sakarbaba Caddesi ile Türbe Caddesi’ni birbirine bağlayan 1063 nolu sokaktaki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Çift gidiş çift geliş olarak bölünmüş yol şeklinde yapılan yeni yolun uzunluğu 950 metre. Yolun gelişliği ise 16 metre. Yeni yol ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimize yeni bulvar kazandırdık” dedi. Başkan Toçoğlu, “Sakarbaba Caddesi ile Türbe Caddesi’ni birbirine bağladık. Ekiplerimiz 1063 nolu sokakta yoğun bir şekilde çalıştılar. 16 metre genişliğinde 950 metre uzunluğunda bir yol inşa ettik. Yeni yolumuz çift gidiş çift gelişli bölünmüş bir yol. Yolun orta refüjündeki çalışmalar ile kavşak çalışmaları tamamlandı. Yolumuzu sıcak asfaltla da kapladık. Yeni oluşturduğumuz bölünmüş yol, o bölgemizdeki trafik akışını rahatlatacak” dedi.

Çalışmalarımız devam ediyor

Çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimizin bildiği gibi geçtiğimiz dönemde şehrimize 3. girişi yapmış ve hizmete açmıştık. Ardından birçok kavşakta düzenleme çalışmaları yaptık. Terminal kavşağını, donatım kavşağını, yazlık kavşağını yeniden düzenledik ve o bölgelerdeki trafik akışını rahatlattık. Kavşak düzenleme çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğiz. Ayrıca ekiplerimiz yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmalarına devam ediyorlar. Şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bugün itibariyle Taraklı’da olacağız ve asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

SAKARYA YENİ BİR BULVAR DAHA KAZANDI
SAKARYA YENİ BİR BULVAR DAHA KAZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 17:55:04
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 09:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?