5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya'da 2 kişi boğuldu, 1 kişi kayıp

Sakarya’nın Kocaali ve Sapanca İlçelerinde 3 ayrı olayda, serinlemek için suya giren 3 kişiden 2’si boğuldu biri ise kayboldu.

Kocaali İlçesi Alandere Mevkii'nde serinlemek için arkadaşlarıyla denize giren 19 yaşındaki Fatih Güney, bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu. Arkadaşlarının gözleri önünde Karadeniz'de kaybolan Fatih Güney’in bulunması için dalgıçlar tarafından arama çalışması başlatıldı.

İstanbul’da yaşayan ve Kocaali’de oturan anneannesinin yanına tatilini geçirmek üzere gelen 15 yaşındaki Zeynel Coşkun da Kocaali Belediye Plajı’nda denize girdi. Ancak yüzme bilmeyen genç bir süre sonra genç boğularak can verdi. Talihsiz gencin cesedi dağlıçlar tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Sapanca özkum Tesisleri’nde komi olarak çalışan 18 yaşındakti İbrahim Elmacı da, serinlemek için girdiği Sapanca Gölü’nde boğuldu. 2.5 metre derinlikte ayakları yosuna takıldığı için boğulduğu belirlenen İbrahim Elmacı’nın cesedi, Sivil Savunma dalgıçları tarafından uzun süren aramaların ardından bulunarak gölden çıkarıldı. Elmacı’nın cesedini gören yakınları sinir krizleri geçirdi.



DHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 11:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?