5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya'da fuhuş operasyonu: 33 gözaltı

Sakarya'nın Adapazarı, Karasu ve Kocaali ilçelerinde düzenlenen fuhuş operasyonunda, 12'si yabancı uyruklu 20 kadının da aralarında bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı.

Karasu Emniyet Müdürlüğü ve Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen “Orkide 2” adı verilen operasyon kapsamında Karasu, Kocaali ve Adapazarı ilçelerindeki 25 ev ve pansiyona eş zamanlı baskın düzenlendi.
Baskında 12'si Gürcistan uyruklu 20 kadın ile fuhşa teşvik ve aracılık ettikleri, fuhuş için yer temin ettikleri iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

Aramalarda 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan zanlıların sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

a.a
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 14:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TİMUÇİN CENGİZ IP: 88.242.137.xxx Tarih : 5.04.2007 14:01:00
YAPILAN BU BASKINLAR YETERSİZ VE CAYDIRICI OLMAMAKLA BERABER İLÇE SAKİNİ OLARAK DENİZ KENARINDA OTURMAKTAYIM.SON SENELERDE YOĞUNLAŞAN BU FUHUŞ ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM DAHADA ARTIYOR.ÜNİVERSİTEMİZİN BULUNDUĞU GÜZERGAH ÜZERİNDEN YAPILAN ULAŞIMDA VEYA MİNÜBÜS BEKLERKEN BAYANLARIN NE KADAR ZOR DURUMDA OLDUĞUNU GÖZLERİNİZLE GÖRMENİZ GEREKİYOR.HER GEÇEN VASITA RAHATSIZ EDECEK ŞEKİLDE BAKIYOR.(YABANCI VEYA HAYAT KADINI)OLARAK GÖRÜYORLAR.ÖZELLİKLE İLÇEMİZİN EMLAK İŞLERİNİ YAPANLAR YÜKSEK KİRA KARŞILIĞINDA EVLERİ BUNLARA KİRALIYORLAR 2,3 TAKSİCİ BU NAKLİYE İŞİNİ GAYET İYİ YAPIYOR.HEMDE SADECE BUNLARI TAŞIYOR.İNANIN MİNİBÜSLERDE KARŞILAŞTIĞINIZDA İNSANIN MİDESİ BULANIYOR.İLÇEMİZ GELİR BAKIMINDAN MEMUR VE FINDIKLA GEÇİNİYOR VE ÇOK ÜZÜCÜ HER GÜN BANKALARDAN VE PTT.DEN BİN LERCE PARA DIŞARI GİDİYOR.SAYGILAR.