5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya'da kamyon dehşeti

 
Adapazarı Yeni Karasuyolu Poyrazlar mevkinde akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, Veli Dayıoğlu (34), yönetimindeki 54 EL 049 plakalı traktöre bağlı 2 adet römork ile Adapazarına patates götürmekte olduğu sırada aniden durdu.

Römorkun stop lambaları olmayınca traktöre yakın seyreden Özcan Tetik (40) yönetimindeki 54 EE 905 plakalı kamyon römorka arkadan çarptı. Kaza sonrasında kamyonda bulunan Necdet Özdemir(46) çevreden yetişen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, araçta bulunan iki kişi ise sürücü koltuğunda sıkıştı.

Kamyonun şoför mahallinde sıkışan sürücü Özcan Tetik (40) ve yanında yolcu olarak bulunan Enver Gürkan’ı (60) kurtarmak için olay yerine gelen Adapazarı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında araçta sıkışanlar görevlilere "Bizi kurtarın" diye yalvardılar. Şahıslar ekiplerin çalışması sırasında oldukça zor anlar yaşadılar.


Sürücü Özcan Tetik ekipler tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarılırken, yaşlı adamı kurtarmak için ekipler uzun süre uğraştılar. Canının acıdığını söyleyen yaşlı adam sıkıştığı yerde, yanında bulunan çantasını bir an olsun bırakmadı. Yaşlı adam daha sonra ekipler tarafından kurtarıldı. Kurtarıldıktan sonra jandarmaya çantasını teslim etmeyen yaşlı adam çantası ile birlikte ambulansa bindirildi. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları SSK Adapazarı Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


Olaydan sonra traktör sürücüsü Veli Dayıoğlu jandarma tarafından gözlem altına alındı. Traktör sürücüsünün ehliyetinin olmadığı öğrenildi.

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2004 Pazar 10:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?