3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakarya'da lisans sorunu çözüldü

TFF. 2. LİG 1. GRUP

TFF 2. Lig 1. Grup takımlarından Sakaryaspor'da, sezon başından itibaren geçmişte takımda forma giyen futbolcuların alacaklarını ödenmediği için yaşanan lisans sorununu çözdü. Sorunun çözülmesinin ardından yeşil siyahlı ekip 17 futbolcuyu renklerine bağladı.

Rüstemler'deki tesislerde düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı İsmail Gürses, sezon başında acemilikleri nedeniyle kandırıldıklarını ve lisans sorunun çözemediklerini söyledi.

18 Ekim 2009'da yapılan ilk genel kurulun ardından yeni yönetim kurulunun yaptığı toplantıda öncelikli konu olarak lisans sorununu ele aldıklarını ifade eden Gürses, şöyle konuştu:

'' Şu anda bulunduğumuz yerden elimizdekilerle başlayalım' dedik. 1 hafta içinde sorunlu dosyaların yarısından fazlasını çözdük. İyi ki de hemen başlamışız. Birilerinin çıkıp engel olacaklarından şüphe duymadık. Lisansları çıkarmak için hayatımızı ortaya koyduk ama en büyük ihaneti kendini Sakaryalı zannedilenlerden gördük. Anladık ki onlar Sakaryalı değilmiş. En büyük ihaneti sözde Sakaryalılar Recep Çetin ve İlker Yağcıoğlu'ndan gördük. Hayatımda hiçbir zaman hiç kimseye kin beslemedim. Mevzu Sakaryaspor olunca çıldıracak gibi oluyorum.''

Lisans sorunun aşılması konusunda en büyük engeli eski teknik direktör İlker Yağcıoğlu ve yardımcısı Recep Çetin'den gördüklerini öne süren Gürses, '' Bu şehirde geçen sezon bize 350 bin TL'ye mal olan İlker ve Recep birlik olup bize engel oldular. Onlara 10 maç için verilen 350 bin TL haram olsun. Ben yaşadığım ve görev yaptığım sürece, hayatım boyunca bu iki ismin bu camianın kapısından içeri girmesine izin vermeyeceğim. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.

Kulübün 10 yılda 120 milyon TL harcanarak TFF 2. Lig'e düştüğünü belirten Gürses, yeşil siyahlı camianın birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Lisans sorunu için çok çaba harcadıklarını ifade eden Gürses, ''Başkasının bu camiaya hayrı olmaz, biz bize yeteriz. Sakaryaspor'un zarar görmesini isteyenler üzülecekler ama maalesef lisans sorununu çözdük. Bu işi sonunda başardık. Düşmanlarımız çatlasın, dostlarımız sevinç gözyaşları döksün'' dedi.

Törende konuşmaların ardından takıma katılan futbolcuların tanıtımı yapıldı.

TFF. 2. LİG 1. GRUP
TFF. 2. LİG 1. GRUP
TFF. 2. LİG 1. GRUP
TFF. 2. LİG 1. GRUP
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:09:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 19:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?