6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Sakarya'da sağlık skandalı

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde kolonya içtikten sonra fenalaşan ve hastaneye kaldırıldıktan sonra, iddiaya göre görevli doktorun, "Senin bir şeyin yok. 2 duble rakı iç, iyileşirsin" diyerek evine gönderdiği ve hayatını kaybeden şahıs, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Sakarya'nın Hendek İlçesi Çamlıca Beldesi'nde oturan 2 çocuk babası Nail Kandaz (36), kolonya içtikten sonra fenalaşmıştı. Yakınları tarafından ilk önce Hendek Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç adam, burada iddiaya göre görevli doktorun, "Senin bir şeyin yok. 2 duble rakı iç iyileşirsin" diyerek evine gönderilmesinden kısa süre sonra hayatını kaybetmişti. 

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olay sonrası Nail Kandaz'ın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan şahsın cesedi, yakınları tarafından alınarak Hendek İlçesi Çamlıca Beldesi'ne getirildi. Nail Kandaz, Çamlıca Beldesi Yukarı Çarığıkuru Köyü Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Bu arada şahsın babası Şaban, kardeşleri İsmail ve Yusuf Kandaz'ın cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü.
iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 03:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?