5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi gözaltında

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmalarında Yaşar Çırpan (36) isimli bir kişinin elinde uyuşturucu madde bulunduğu ve bunu satmak istediğini tespit etti.

Bunun üzerine alıcı kılığında Yaşar Çırpan ile irtibat kuran polis, zanlıyı teslimat sırasında satmak istediği 5 adet Extacy hapla birlikte yakaladı. Yakalanan zanlının emniyetteki sorgusunda uyuşturucu hapları Fikret Konuş’tan (38) aldığını söylemesi üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, hakkında daha önceden gıyabi tutuklama kararı çıkarılan Fikret Konuş’un Camili mevkiindeki evine mahkeme kararı ile operasyon düzenledi. Fikret Konuş, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Yakalanan her iki zanlının evlerinde yapılan aramalarda Yaşar Çırpan’ın evinde 260 gram esrar, 25 adet Extacy hap; Fikret Konuş’un evinde ise 1 kilo 400 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız silahla birlikte 22 adet dolu fişek ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri tamamlanan 2 zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

iha-sakaryaSakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 17:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?